
ぷるっぷるの感動をあの人へ 本巣ヱの濃厚たまごパン Sending the impression of deliciousness to that person: Motosu's rich egg bread
Food
【期間限定】2023年5月2日(火)〜5月28日(日)
京都で明治元年から続く料亭旅館〈炭平旅館〉の長年の伝統から生まれた、秘伝製法の濃厚たまごパンが登場。
濃厚たまごパン/620円(税込)
使用するオーガニック卵本来のおいしさを引き出した生地はふんわりとした口溶けで、まろやかな香りが広がる一品。濃厚たまごカステラや、発酵あんこ入りの本巣ヱプリンの販売いたします。
濃厚たまごカステラ/ハーフ 1200円(税込)
本巣ヱプリン/480円(税込)
A rich egg bread made with a secret recipe, born from the long-standing tradition of the restaurant and inn
The dough that draws out the original deliciousness of the organic eggs used is fluffy and melts in the mouth, creating a mellow aroma. We will sell rich egg castella and Motosu e pudding with fermented red bean paste.

2023.05.02 UP
